Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa - Együttműködés
JNOI Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa

JÖVŐ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŰLÉSI BIZTOSA

Keresés      
 Stratégiai kérdések  > Együttműködés

„Környezetpolitika és környezetjog” című tantárgy oktatásában vesznek részt irodánk vezetői az ELTE Bibó Szakkollégiumának felkérésére
Hazánk első jogász-politikus szakkollégiuma, az ELTE Bibó István Szakkollégiuma azzal a kéréssel kereste meg irodánkat, hogy a JNO szakembereinek bevonásával szeretné elindítani a „Környezetpolitika és környezetjog” című tantárgyat a 2011/2012-es tanév első félévében. Irodánk munkatársai örömmel vállalták el a felkérést, hisz jelenleg a környezetjog nem képezi az ELTE-n az egyetemi tananyag részét.
részletek ...

2011-09-12

A Szent István Egyetem felkérésére irodánk munkatársai „Környezetjog” című tantárgyat oktatnak ökotoxikológus hallgatóknak
A Szent István Egyetem Állattani és Állatökológiai Tanszéke azzal fordult a jövő nemzedékek országgyűlési biztosához, hogy az JNO munkatársait felkérje ökotoxikológus hallgatói számára a „Környezetjog” című tantárgy oktatásában való közreműködésre.
részletek ...

2011-09-07

Klímavédelemi programot nyitott meg a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa
Grey Dorey és Fülöp Sándor a sajtótájékoztatón 2009. március 6.Több újdonsággal lépett a nyilvánosság elé a British Council tavaly áprilisában indított programjának kilenc magyar fiatal ,,klíma-nagykövete''. A kortársaiknak szóló tájékoztatóüzet, a folyamatosan fejlődő interaktív honlap mellett a gödöllői székhelyű Szent István Egyetemen megnyitják a klímairodát. A program védnöke dr. Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa.
részletek ...

2009-03-13
Lablec lablec
1051 BUDAPEST, NÁDOR u. 22. Tel.: 06 (1) 475-7123 Fax: 06 (1) 475-7333                         
Magyar oldal English site