Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa - A jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a fővédnöke a „Klímabarát és energiatakarékos háztartás” című versenynek
JNOI Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa

JÖVŐ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŰLÉSI BIZTOSA

Keresés      
 Ügyeink 

A jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a fővédnöke a „Klímabarát és energiatakarékos háztartás” című versenynek

A Greendependent Fenntartható Megoldások Egyesülete által indított “Kislábnyom” kampány célja, hogy a családok, háztartások energiatudatosságát és energiahatékonyságát növelje, valamint népszerűsítse a klímabarát, szén-szegény életmódot. A kampány során láthatóvá válik, hogy beruházás nélkül, viselkedésünk megváltoztatásával is jelentős energiát – és így pénzt – tudunk megtakarítani. A szervezők felkérésére dr. Fülöp Sándor, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa elvállalta a verseny fővédnökségét.

A négy hónapig tartó energia-megtakarításos verseny 2011 decemberében indul. A szervezők októbertől 10 ingyenes, informális klímabarát háztartás képzést indítanak Közép-Magyarország különböző településein, melyre a szervezők várják az érdeklődők jelentkezését.

További információ a versenyről és a programról a www.kislabnyom.hu

A versenyről kiadott sajtóközlemény
A „Kislábnyom” projektet bemutató kiadvány letöltése
A „Klímabarát háztartások” című kiadvány letöltése

A „Klímabarát és energiatakarékos háztartás” című verseny folytatása a tavalyi "Nagycsalád - kis lábnyom" című országos energiatakarékossági versenynek, melynek fővédnöke a Greendependent Fenntartható Megoldások Egyesülete és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) felkérésére a jövő nemzedékek országgyűlési biztos volt.

JNO honlaphír a „Nagycsalád - kis lábnyom” projekzáró díjkiosztó rendezvényről
2011. április 16.

D. Fülöp Sándor a fővédnöke a „Nagycsalád-kis lábnyom” című családi energiatakarékossági versenynek
2010. október 29.




Lablec lablec
1051 BUDAPEST, NÁDOR u. 22. Tel.: 06 (1) 475-7123 Fax: 06 (1) 475-7333                         
Magyar oldal English site